Foglalás menete

Ha az ajánlatunkban szereplo kirándulás valamelyike elnyerte tetszését, az alábbi módon foglalhatja le azt:
1. Személyes foglalás telefonon
 
2. Online foglalás
Ebben az esetben Ön a kiválasztott programnál az online megrendelési felület kitöltésével, az adatok megadásával kérheti az adott út lefoglalását.
 Ezután feldolgozzuk a kérését és az Ön által megadott elérhetoségen felvesszük Önnel a kapcsolatot a foglalás véglegesítéséhez és az ehhez szükséges tennivalókkal kapcsolatban.
 
A kiválasztott utat lefoglalhatja átutalással, esetleg készpénzben vagy bankfiókban is befizetheti a számlánkra.
Átutalásos fizetésnél kérjük, számoljon a banki ügyintézéshez szükséges idovel, mivel ebben az esetben foglalását csak a pénz beérkezését követoen tudjuk elfogadni.
A bankfiókban történo befizetés esetén az összeg a számlánkon azonnal jóváírásra kerül.
A foglalási díjak minden esetben EURO-ban vannak megállapítva, ennek befizetésének a körülményeirol, lehetoségeirol kérjenek felvilágosítást bankjuknál.

Amennyiben a lefoglalt program elmaradna (mostoha idojárási körülmények, elore nem látható muszaki hiba, stb.), akkor újabb idopontot biztosítunk, vagy ha ez nem megoldható, a befizetett pénzt visszaadjuk.
Amennyiben önhibájából nem tud részt venni a lefoglalt programon, ebben az esetben nem áll módunkban a visszatérítés.

Fizetési feltételek

A fizetési
vonalak rendszere az online hitelesítéshez, valamint a hitel- és betéti kártyák fizetéséhez modern adatvédelmi szabványokat alkalmaz annak biztosítására,
hogy a hitelkártya-társaságok Payline és engedélyezési központjai közötti adatcsere magánhálózatban zajlik, amely védve van az illetéktelen hozzáféréstol.


Minden megadott információt szigorúan bizalmasan kezelnek, és csak azoknak a munkavállalóknak érhetok el,
akiknek ilyen információkra van szükségük feladataik ellátásához.


Minden fizetés euróban történik. A hitelkártya-számláján felszámított összeget a kiválasztott pénznem árának euróra való átszámításával nyerik a horvát nemzeti bank aktuális árfolyamának megfeleloen.
Hitelkártya feltöltésekor ugyanazt az összeget konvertálják a helyi pénznembe a hitelkártya-társulások árfolyamának megfeleloen.
Ennek az átalakításnak köszönhetoen enyhén eltérhet a weboldalunkon feltüntetett eredeti áról.