Adatvédelem és biztonság

Adatvédelem és biztonság          

A ZadarKirandulas.hu alkalmával felismertük, hogy az ön bizalmának megszerzése és megőrzése az egyik legfontosabb dolog, amelyet vállalkozásként teszünk. A magánélet védelme olyan felelősség, amelyet nagyon komolyan veszünk.

 

Készítettük el ezt az adatvédelmi irányelvet, hogy segítsen megérteni, hogy a ZadarKirandulas.hu hogyan gyűjti, használja és védi a személyes adatait, amelyeket weboldalainkon, e-mailben, valamint szolgáltatóink és terjesztő partnereink által megadott nekünk. Ez az adatvédelmi politika nem foglalkozik, és nem vállalunk felelősséget semmilyen harmadik fél - beleértve a harmadik fél disztribúciós partnereit, a beszállítókat és az utazásszervezőket - és a harmadik oldalakat üzemeltető bármely harmadik fél adatvédelméről, információiról vagy egyéb gyakorlatáról. tartalmaz egy linket. Honlapjaink vagy tartalmaink letöltésével, elérésével vagy használatával, vagy weboldalainkkal vagy más webhelyekkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatos információk megadásával Ön elismeri, hogy elolvasta és megértette ezen Adatvédelmi Szabályzat feltételeit.

 

Kik vagyunk

ZadarKirandulas.hu, Inc. iroda az Hrvoja custica 88 Zadar, Horvátországban található.                    A ZadarKirandulas.hu egy olyan szolgáltatást működtet, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Zadar megyében kutatjanak, megtalálják és lefoglalják az utazási élményeket. A ZadarKirandulas.hu szolgáltatásait ZadarKirandulas.hu (és a kapcsolódó domainek, valamint társult weboldalaink szerte a világon elérhetővé teszik).

 

 A ZadarKirandulas.hu kiemelt weboldalunk, ahol teljes termék- és szolgáltatáskínálatunkat közvetlenül a fogyasztók számára elérhetővé tesszük.

 

Személyes adatainak gyűjtése

 

Üzleti tevékenységünk során különféle módon gyűjtünk és dolgozunk fel személyes adatokat. Gyűjthetünk személyes adatokat, amelyeket Ön közvetlenül ad nekünk, de adatokat gyűjthetünk azáltal is, hogy naplózunk arról, hogy miként működik a szolgáltatásunkkal, például sütik használatával ezen a weboldalon.

 

A rólad gyűjtött személyes adatok között szerepelhet, de nem korlátozódik ezekre: a neve, e-mail címe, postai címe, telefonszáma, számlázási információk, felmérésekre adott válaszok, foglalási részletek és egyéb információk, amelyeket webhelyünkre megadhat, és az Ön IP-címe és webböngésző szoftver.

 

Választhat, hogy ne adjon nekünk személyes adatokat, de általában bizonyos személyes adatokra van szükség rólad, hogy releváns ajánlatokat kapjon ZadarKirandulas.hu-től, és élvezze a regisztrált tagok előnyeit.

 

    Az Ön által megadott információk: Minden olyan személyes adatot megkapunk és tárolunk, amelyet Ön weboldalainkon megad, vagy bármilyen más módon megad nekünk, ideértve az Ön hozzájárulását. Például termékek vagy szolgáltatások vásárlása érdekében közzé kell tennie személyes adatait, ideértve a nevét, címét (részleges vagy teljes), e-mail címét, telefonszámát, hitelkártya-adatait és egyéb személyes azonosító információkat. Ha nem szolgáltat személyes adatokat a szállítónk egyik termékének vagy szolgáltatásának megvásárlásakor, akkor nem tudjuk megerősíteni a vásárlást, vagy megkönnyítjük a foglalásodat. Egyes esetekben kérhetünk úti okmányokat is, például útleveleket, demográfiai adatokat, ideértve az Ön lakóhelyét, nemet, korát, utazási szokásait stb.

    Információ másokról: Lehetősége van arra, hogy weboldalunkon keresztül más emberekkel kapcsolattartási és utazási információkat szolgáltasson. Ha „Ajánlja a barátot”, vagy ha termékeket vagy szolgáltatásokat vásárol valakinek a ZadarKirandulas.hu  szolgáltatáson keresztül, akkor be kell nyújtania az adott személy személyes adatait. A személyes adatainak megadása előtt meg kell szereznie más személyek hozzájárulását.

    Egyéb forrásokból származó információk: További   példaként állíthatjuk, hogy harmadik fél szolgáltatásainak, például szociális médiaszolgáltatásainknak a honlapunkon keresztül, vagy mielőtt weboldalunkra látogatnánk, olyan információkat gyűjthetünk, mint például a felhasználóneved és az általunk elérhetővé tett egyéb információk. ezeket a szolgáltatásokat. A jelenlegi partnereinkkel és a potenciális jövőbeli partnereinkkel együttműködésben javítjuk és személyre szabjuk webhelyünk használatát a jelen Adatvédelmi Szabályzatban ismertetett gyakorlatokkal összhangban.

    Automatikus információ: Ha a ZadarKirandulas.hu webhelyen meglátogatja, automatikusan összegyűjtünk bizonyos információkat a számítógépről vagy mobilkészülékről, és összegyűjtjük az Ön IP-címét, webböngészőjét és a hivatkozó webhelyet. Weblapjaink és kapcsolódó szolgáltatásaink felhasználásának elemzése, valamint relevánsabb kommunikáció elküldése érdekében gyűjtjük és nyomon követjük az online tevékenységeidet is, például megtekintett tartalmat, meglátogatott oldalakat, valamint megkönnyített vagy megtett kereséseket és / vagy foglalásokat. .

 

 

Hogyan használjuk az Ön személyes adatait

 

A rólad gyűjtött személyes adatokat csak meghatározott célokra használjuk. Ez magában foglalja, de nem korlátozódik arra, hogy szolgáltatásainkat az Ön számára nyújtja, a regisztráció és a fiók kezelésére, beleértve a weboldalunkhoz való hozzáférést és annak használatát, valamint az Ön véleményeinek, értékelésének és fotóinak közzétételét, a velünk való kapcsolattartást és a fiókja használatát. webhely és szolgáltatás, észrevételeinek és kérdéseinek megválaszolására vagy azok nyomon követésére, valamint az ügyfélszolgálat egyéb módon történő nyújtására, értesítést küldünk a feltételeinkben vagy az adatvédelmi politikában bekövetkezett változásokról, felkérést arra, hogy hagyja el véleményét, vagy készítsen felmérést, működtessen és javítsa weboldal és szolgáltatások, személyre szabhatja webhelyén tapasztalt tapasztalatait, mérheti az érdeklődést és javíthatja weboldalunkat és szolgáltatásainkat, értesítheti Önt a promóciókról és különleges ajánlatokról, hogy részt vehessen díjszabáson, versenyen vagy kérdőív kitöltésén, megvédje,

 

Az Ön személyes adatait csak akkor használjuk fel, amikor a törvény megengedi. Leggyakrabban az Ön személyes adatait a következő körülmények között fogjuk használni:

 

    Ahol teljesítenünk kell a szerződést, amelyet éppen most kötünk vagy kötöttünk veled.

    Ahol ez legitim (vagy harmadik fél érdekei) szempontjából szükséges, és az Ön érdekei és alapvető jogai nem felülírják ezeket az érdekeket.

    Az Ön hozzájárulásával.

    Ahol jogi vagy szabályozási kötelezettségeket kell teljesíteni.

 

értékesítés

 

Marketing e-maileket küldhetünk Önnek a ZadarKirandulas.hu ajánlatokkal, rendeltetési helyekkel és termékhírekkel, ajánlatokkal, versenyekkel és egyéb különleges promóciókkal kapcsolatos információkkal, amelyekről úgy gondoljuk, hogy értékes, érdekes vagy informatív információkat talál.

 

Marketing üzeneteket kap tőlünk, ha hozzájárulását adták, ha kérték őket, vagy ha árukat vagy szolgáltatásokat vásárolt tőlünk, és nem adták le a marketing üzenetek fogadását.

 

Ha már nem érdekli a jövőbeli e-mailes marketingkommunikáció a ZadarKirandulas.hu -től, akkor számos választási lehetősége van a jövőbeni levelezésről való lemondásra, bármikor leiratkozhat, ha követi az általunk elküldött minden e-mail marketing üzenetben szereplő utasításokat és linket.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy még akkor is, ha lemond a jövőbeli marketingkommunikációtól a ZadarKirandulas.hu programjáról, továbbra is e-maileket küldünk Önnek a vásárlásokról és a foglalásokról, valamint az adminisztratív és szolgáltatással kapcsolatos információkról, például a szerződési feltételek és a politikát. Fenntartjuk a jogot arra, hogy más kommunikációt, beleértve szolgáltatási hirdetményeket, adminisztratív üzeneteket és felméréseket küldjünk Önnek a ZadarKirandulas.hu számlájához, anélkül, hogy lehetőséget adnánk arra, hogy lemondjon azok fogadásáról.

 

 

Kivel osztjuk meg személyes adatait

 

Tárolhatjuk a ZadarDayTrips részére tett hozzájárulásait és beküldéseit, ideértve, de nem korlátozva az Ön véleményeit, fényképeit, nyilvános profilját és értékelését (az Ön „Tartalma”), a Tartalmát nyilvánosan megjeleníthetjük weboldalainkon, és promóciós célokra felhasználhatjuk. Vegye figyelembe, hogy ha személyes adatait tartalmazza a Tartalmába, akkor mások is használhatják és megnézhetik. Nem vállalunk felelősséget azért az információért, amelyet Ön választott a tartalomba.

 

A ZadarDayTrips megoszthatja személyes adatait más felekkel, köztük más csoportvállalatokkal és harmadik felekkel, például szolgáltatókkal, akik a mi nevünkben dolgoznak. Ha eladjuk vagy elidegenítjük vállalkozását vagy annak valamely részét, és személyes adatai üzleti ilyen eladott vagy elidegenített részéhez kapcsolódnak, vagy ha összeolvadunk egy másik vállalkozással, megosztjuk személyes adatait a vállalkozás új tulajdonosával, vagy egyesülési partnerünk. Ha jogilag kötelesek erre, akkor megosztjuk a személyes adatokat az ügyfelek, a webhely, valamint a társaság, valamint jogaink és tulajdonunk védelme érdekében.

 

    Közösségi médiaszolgáltatások Ha a Facebook segítségével csatlakozik a ZadarDayTrips-hez, akkor megmutathatjuk Önnek olyan véleményeit, fényképeit és turnéit, amelyeket Facebook-barátaid közzétettek, megosztottak, menttek vagy vásároltak a ZadarDayTrips-en. Vegye figyelembe, hogy ha olyan Facebook-barátai vannak, akik a ZadarDayTrips-et használják, akkor a Facebookon keresztül megoszthatnak velünk kapcsolatos személyes adatokat is. Ha meg akarja akadályozni ezt a megosztást, kérjük, olvassa el a Facebook adatvédelmi beállításait. A ZadarDayTrips (például a Facebook és a Twitter) segítségével hozzáférhet harmadik féltől származó közösségi média webhelyekhez és szolgáltatásokhoz is. Amikor ezt megteszi, megosztja a személyes adatokat azokkal a webhelyekkel, és a megosztott személyes adatokra az adatvédelmi irányelveik vonatkoznak. Lehetséges, hogy módosíthatja adatvédelmi beállításait ezen harmadik fél közösségi média webhelyein is.

    Harmadik fél gyártóiSzemélyes adatait megosztjuk harmadik felek szállítóival is, akik szolgáltatásainkat vagy funkciókat nyújtanak a nevünkben, ideértve az üzleti elemzést, a fizetéskezelést, az ügyfélszolgálatot, a marketingt, a közönségkapcsolatot, a felmérések vagy nyereményjáték-programok terjesztését és a csalások megelőzését. Azt is felhatalmazhatjuk harmadik fél gyártóira, hogy személyes adatokat gyűjtsünk a nevünkben, ideértve például a weboldalak funkcióinak működtetéséhez vagy az Ön érdeklődéséhez szabott online hirdetések megjelenítésének megkönnyítéséhez. Harmadik fél gyártói személyes adatokhoz férhetnek hozzá, és csak akkor gyűjthetik azokat, ha feladataik elvégzéséhez szükségesek, és nem engedélyezettek a személyes adatok megosztására vagy felhasználására más célokra. Jelenleg több harmadik fél online partnerével kötünk szerződést az internetes üzlet és kommunikációnk kezelésének és optimalizálásának elősegítése érdekében.

    Hivatkozó webhelyek Ha egy másik weboldalról hivatkoztak a ZadarDayTrips oldalra, megoszthatjuk a regisztrációs információkat, például a nevét, e-mail címét, a levelezési címet, a telefonszámot és az utazási preferenciákat rólad az ön hivatkozó webhelyével. Nem korlátoztuk a hivatkozó weboldalak személyes adatainak felhasználását, és arra ösztönözzük Önt, hogy vizsgálja felül minden olyan oldal adatvédelmi irányelveit, amely a ZadarDayTrips oldalára utalta Önt.

 

Személyes adatokat is megoszthatunk vagy közölhetünk, ha úgy gondoljuk, hogy erre saját belátása szerint szükség van erre:

 

    tiszteletben tartja a törvényes és végrehajtható idézéseket, bírósági végzéseket vagy más jogi eljárásokat; jogi jogaink megállapítása vagy gyakorlása; védekezni a jogi követelésekkel szemben, vagy a törvény másként előírja. Ilyen esetekben fenntartjuk a jogot arra, hogy bármilyen jogi kifogást vagy jogot felvessenünk vagy lemondjon a rendelkezésünkre álló jogainkról;

    jogellenes vagy feltételezett jogellenes tevékenységek kivizsgálása, megakadályozása vagy fellépése; a ZadarKirandulas.hu, felhasználóink ​​vagy mások jogainak, tulajdonának vagy biztonságának védelme és védelme; és a Felhasználási Feltételeinkkel vagy más megállapodásokkal összefüggésben, beleértve partnereinkkel vagy beszállítóinkkal is;

    vállalati tranzakciót, például leválasztást, egyesülést, megszerzést, konszolidációt vagy eszközértékesítést, vagy valószínűtlen csőd esetén;

    bűnüldöző szervekkel és más kormányzati szervekkel (ha erre törvényi kötelezettségünk van).

 

Az összesített vagy névtelen információkat harmadik felekkel, köztük a hirdetőkkel és a befektetőkkel is megoszthatjuk. Például megmondhatjuk hirdetőinknek, hogy hány látogatót látogat meg webhelyünk, vagy a legnépszerűbb kirándulások vagy túrák. Ez az információ nem tartalmaz semmilyen személyes adatot, és tartalmak és szolgáltatások fejlesztésére szolgál, reméljük, hogy érdeklődésre számíthat.

 

 

Meddig fogjuk megőrizni személyes adatait

 

Az Ön személyes adatait csak addig fogjuk megőrizni, ameddig szükséges az általunk gyűjtött célok teljesítéséhez, ideértve bármely jogi, számviteli vagy jelentési követelmény teljesítését is.

 

A személyes adatok megfelelő megőrzési idejének meghatározásakor figyelembe vesszük a személyes adatok mennyiségét, jellegét és érzékenységét, a személyes adatainak jogosulatlan felhasználása vagy közzététele által okozott esetleges károk kockázatát, azokat a célokat, amelyekre az Ön személyes adatait feldolgozzuk, és hogy ezeket a célokat más eszközökkel és az alkalmazandó jogi követelményekkel is elérhetjük.

 

 

Sütik és egyéb webes technológiák

 

Személyes adatokat sütik és hasonló technológiák segítségével gyűjtünk. A „sütik” olyan információk, amelyeket az Ön böngészője a számítógép merevlemezén tárol nyilvántartási célokra.

 

További információt talál a sütikről általában, beleértve a www.allaboutcookies.org és a  http://www.youronlinechoices.com/ webhelyekről , hogy miként láthatja, hogy milyen sütik vannak telepítve az Ön (mobil) eszközére, és hogyan kezelje és törölje azokat  .

 

 

Az Ön jogai

 

Ellenőrizheti, kiegészítheti és frissítheti a nekünk megadott információkat, vagy bármikor bármikor bezárhatja számláját, kapcsolatba lépve velünk a support@zadardaytrips.com címen . Ha úgy dönt, hogy bezárja fiókját, deaktiváljuk azt, és töröljük profilinformációit és véleményeit a nézetből. Küldünk egy e-mailt kérésének megerősítésére. Ne feledje, hogy amint a fiókját bezárják, már nem lesz képes bejelentkezni és hozzáférni a személyes adataihoz. Ugyanakkor bármikor nyithat új fiókot.

 

A marketing preferenciákat bármikor megváltoztathatja.

 

Lehet, hogy felajánljuk a tagok számára a fizetési móddal és a fizetés megválasztásával kapcsolatos információk weboldalunkon történő mentését. Ha elmenti az ilyen fizetési adatokat a Zadar Day Kirándulásokon, akkor bármikor hozzáadhatja, törölheti vagy módosíthatja ezeket az információkat, felveszi velünk a kapcsolatot a support@zadardaytrips.com címen.

 

Az alkalmazandó joggal összhangban hozzáférési, kijavítási, törlési, adatkezelési korlátozási, adat-hordozhatósági és tiltakozási joggal is rendelkezhet. Az alábbiakban talál további részleteket és információkat arról, hogy miként és miként gyakorolhatja jogait. Amennyiben ilyen jogok léteznek, egy hónapon belül válaszolunk kérésére, de jogaink szerint ezt az időszakot két hónappal meghosszabbíthatjuk.

 

Az alkalmazandó jogszabályokkal összhangban személyes adataival kapcsolatban a következő jogokkal járhat:

 

    A személyes adatokhoz való hozzáférés kérésének joga. Ez lehetővé teszi, hogy megkapja a magánál tartott személyes adatok egy példányát, és ellenőrizze, hogy jogszerűen dolgozzuk fel azokat. 

    Joga kérni az adatok helyesbítését, ha azok pontatlanok. Kiegészítheti a rendelkezésünkre álló hiányos adatokat, figyelembe véve a feldolgozás céljait.

    Személyes adatainak törlését kérheti, ha:

        személyes adataira már nincs szükség arra a célra, amelyre összegyűjtöttük vagy feldolgoztuk őket; vagy

        visszavonja hozzájárulását, ha személyes adatainak feldolgozása hozzájáruláson alapul, és nincs más jogi alap; vagy

        Ön kifogásolja személyes adatainak feldolgozását, és nincs adatkezelésünk elsödlegesen érvényes jogalapja; vagy

        személyes adatait jogellenesen dolgozzák fel; vagy

        személyes adatait törölni kell a jogi kötelezettség betartása érdekében.

    A személyes adatok feldolgozása elleni tiltakozás joga. Kielégítjük az Ön kérését, kivéve ha kényszerítő, kényszerítő jogos érdek fűződik a feldolgozáshoz, vagy ha folytatnunk kell az Ön személyes adatait, hogy felállítsunk, gyakoroljunk vagy megvédjünk egy jogi igényt.

    A személyes adatok feldolgozásának korlátozásának joga, ha:

        az Ön személyes adatainak pontosságát Ön vitatja, azon időszak alatt, amikor ellenőriznünk kell a személyes adatok pontosságát; vagy

        a feldolgozás jogellenes, és ellenzi személyes adatainak törlését, és korlátozást kér; vagy

        a feldolgozáshoz már nincs szüksége az Ön személyes adataira, de személyes adatait jogi követelésekhez Ön megköveteli; vagy

        Ön kifogásolta a feldolgozást azon időszak alatt, amelyen belül ellenőriznünk kell a kényszerítő jogos indokokat.

    Az adatok hordozhatóságához való jog. Ön kérheti tőlünk az Önre vonatkozó személyes adatok megszerzését. Arra is kérheti tőlünk, hogy küldje el ezeket a személyes adatokat harmadik félnek, ha lehetséges. Ez a jog csak akkor áll fenn, ha a nekünk megadott személyes adatokra vonatkozik, a feldolgozás hozzájáruláson alapul vagy a közted és a köztük létrejött szerződés teljesítéséhez szükséges, és a feldolgozás automatizált módon történik.

 

A személyes adataihoz való hozzáférésért (vagy a többi jog gyakorlásáért) nem kell díjat fizetnie. Ugyanakkor ésszerű díjat számíthatunk fel, ha kérése nyilvánvalóan megalapozatlan, ismétlődő vagy túlzott.

 

Lehet, hogy konkrét információkat kell kérnünk tőled, hogy segítsünk nekünk igazolni személyazonosságát és biztosítani a személyes adataihoz való hozzáféréshez (vagy a többi jogaid gyakorlásához) való jogát. Ez egy biztonsági intézkedés annak biztosítása érdekében, hogy a személyes adatokat ne tegyék közzé olyan személyek számára, akiknek nincs joga az adatok megszerzéséhez. Arra is felvehetjük Önnel a kapcsolatot, hogy további információkat kérjenek a kéréseddel kapcsolatban a válasz felgyorsítása érdekében.

 

 

Hogyan védjük személyes adatait

 

A ZadarKirandulas.hu alkalmával arra törekszünk, hogy fenntartsa személyes adatainak integritását és biztonságát. Megfelelő adminisztratív, műszaki és szervezeti intézkedéseket hajtottunk végre és tartunk fenn az Ön által megadott személyes adatok védelme érdekében az illetéktelen vagy törvénytelen hozzáférés, felhasználás vagy közzététel, valamint a véletlen elvesztés, károsodás, megváltoztatás vagy megsemmisítés ellen.

 

Arra törekszünk, hogy személyes adatait biztonságos működési környezetben tárolja, amely a nagyközönség számára nem elérhető.

 

Azonban az interneten keresztüli adatátvitel és az adattárolási környezet nem garantálható 100% -ban biztonságosnak, tehát nem adhatunk abszolút biztosítékot abban, hogy az Ön által megadott személyes adatok mindenkor biztonságosak lesznek. A ZadarKirandulas.hu arra fog számítani, hogy elmondja nekünk, ha olyan szokatlan eseményeket tapasztal, amelyek az információbiztonság megsértésére utalhatnak. Ezután meg fogjuk vizsgálni, hogy ez kapcsolódott-e az adatátvitelhez ZadarKirandulas.huből vagy ZadarKirandulas.hu-hez, és tudatja Önnel, hogy milyen lépéseket lehet tenni és hoztak a probléma megoldása érdekében.

 

 

Külső linkek

 

Webhelyünk tartalmazhat linkeket harmadik fél webhelyeire. Ha a webhelyünkön található linkeken keresztül más webhelyekre is belép, ezeknek a webhelyeknek a kezelői képesek lehetnek információt gyűjteni vagy megosztani rólad. Ezeket az információkat az adatvédelmi irányelveiknek megfelelően fogják felhasználni, amelyek eltérhetnek az adatvédelmi irányelveinktől. Nem ellenőrizzük ezeket a harmadik fél webhelyeket, és azt javasoljuk, hogy olvassa át a harmadik fél webhelyein közzétett adatvédelmi irányelveket annak érdekében, hogy teljes mértékben megértsék a személyes adatok gyűjtésére, felhasználására és közzétételére vonatkozó eljárásaikat.

 

 

Adatvédelmi irányelveink változásai

 

Tudjuk, hogy üzletünk tovább fog fejlődni, és mint ilyen, időről időre ezt az adatvédelmi irányelvet felülvizsgálhatjuk és felülvizsgálhatjuk.

 

ZadarKirandulas.hu fenntartja a jogot arra, hogy ezen adatvédelmi irányelvet megváltoztassa a változásoknak a weboldalán történő közzétételével. A jelen Adatvédelmi Szabályzat legutóbbi frissítésének időpontját úgy határozhatja meg, hogy áttekinti a  jelen Adatvédelmi Szabályzatban feltüntetett UTolsó frissítésű jelmagyarázatot, és a módosítások a közzétételkor lépnek hatályba. Tagjainkat értesítjük a jelen Adatvédelmi Szabályzat lényeges változásáról vagy értesítés küldésével az Ön által megadott e-mail címre, vagy weboldalunkon történő közzététel útján. Javasoljuk, hogy időről időre ellenőrizze ezt az adatvédelmi irányelvet, hogy áttekintse a legfrissebb verziót.

Hogyan lehet kapcsolatba lépni velünk

 

Ha bármilyen kérdése vagy panasza merül fel személyes adatainak a velünk történő kezelésével kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az adatvédelmi tisztviselőnkkel a support@zadardaytrips.com címen . Arra is joga van, hogy panaszt nyújtson be a felügyeleti hatósághoz az Ön személyes adatainak feldolgozása során. Nagyon örülnénk annak a lehetőségét, hogy az Ön aggodalmaival még a felügyeleti hatósághoz fordulás előtt foglalkozzunk, ezért kérjük, először forduljon hozzánk.

 

 

 

Telefonos kapcsolatfelvétel esetén a beszélgetések rögzíthetők. A felvételekről a hívás elején értesítést kapunk. Ezeket a felvételeket arra használjuk, hogy javítsuk ügyfélszolgálatunk minőségét vagy megfelelőségét, ellenőrizzük az Ön által megadott információk pontosságát, biztosítsuk a csalások megelőzését és a csapatunk kiképzését. A felvételeket mindaddig megőrizzük, amíg szükséges, majd töröljük őket. A hívás során összegyűjtött személyes adatait a jelen Adatvédelmi Szabályzat rendelkezéseinek megfelelően dolgozzák fel.

 

 

 

 

Szolgáltatási feltételek

 

A weboldal használata

A weboldal használatának feltételeként Ön garantálja, hogy (i) a weboldalon megadott összes információ valód, pontos, aktuális és teljes, ii. Ha van ZadarKirandulas.hu  fiókja, akkor megóvja fiókját információt, és felügyeli, és teljes mértékben felelős az Ön számlájának bármiféle, az Önön kívüli felhasználásáért, és (iii) Ön legalább 13 éves vagy, hogy regisztráljon egy fiókot, és hozzájáruljon weboldalunkon. A ZadarKirandulas.hu nem gyűjti tudatosan 13 év alatti személyek adatait.

 

A jelen weboldal használatát személyes, nem kereskedelmi célú felhasználásra és / vagy a felkínált termékek lefoglalására vonatkozó jogos kérelmek benyújtására szánták. Ön vállalja, hogy nem használja ezt a weboldalt spekulatív, hamis vagy csalárd kérelmek benyújtására.

 

Ezenkívül kijelenti és szavatolja, hogy (a) korábban nem zárta fel a ZadarKirandulas.hu  vagy más módon nem tiltotta meg a weboldal használatát; b) nem közvetlenül versenyeznek a ZadarKirandulas.hu versenytársaival; (c) Önnek egynél több ZadarKirandulas.hu számlája van; és (d) teljes hatalommal és felhatalmazással rendelkezik e megállapodás megkötésére, és ezzel megsérti a többi megállapodást, amelynek Ön részese.

 

Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátása szerint bármikor és bármilyen okból megtagadjuk bárki számára a weboldalhoz és az általunk kínált szolgáltatásokhoz való hozzáférést, ideértve, de nem kizárólagosan, a jelen Megállapodás megsértését.

 

A webhelyhez való hozzáférés vagy annak használata során olyan tartalomnak lehet kitéve, amely sértő, tisztességtelen, pontatlan, kifogásolható vagy egyéb módon nem megfelelő. A ZadarKirandulas.hu nem támogatja az ilyen tartalmat, és nem garantálhatja annak pontosságát. Ezért a webhelyet a saját felelősségére használja és használja.

 

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezeket a feltételeket, mielőtt hely kirándulásokat és transzfereket foglalna le. Felhívjuk figyelmét, hogy ha az angol nem az Ön anyanyelve, akkor köteles biztosítani, hogy egyértelműen megértette ezeket a túrák és transzferek online foglalásának feltételeit, mielőtt a túrát lefoglalja.

Foglalási feltételek

 

A weboldalon keresztül egy Termékre vonatkozó foglalás foglalásával tudomásul veszi, hogy elfogadja az Adatvédelmi irányelveinkben  és a jelen Megállapodásban leírt gyakorlatokat  .

 

Ezenkívül szavatolja, hogy 18 éves vagy annál idősebb, hogy rendelkezik a jelen Megállapodás megkötésére, a weboldal használatára, a Termék lefoglalására vonatkozó törvényes felhatalmazással, és hogy minden megadott információ valód és pontos. Ezenkívül beleegyezik abba, hogy a weboldal foglalási funkcióival kizárólag az Ön vagy más személyek számára fenntartott jogos foglalásokat fog végrehajtani, akiknek törvényes felhatalmazása van. Tilos minden hamis vagy csalárd foglalás, és minden felhasználó, aki ilyen helyfoglalást próbál, megszüntetheti a ZadarKirandulas.hu számláját.

Jegyek a ZadarKirandulas.hu -ra

 

Minden egyes lefoglalt túra, rendezvény vagy szolgáltatás után kap egy személyre szabott ZadarKirandulas.hu  utalványt (“Voucher”). A Zadar napi utazási utalvány (ok) eléréséhez és kinyomtatásához hozzáférést kap egy biztonságos, a Zadar napi utazások által üzemeltetett weboldalhoz, amely linket tartalmaz a Zadar napi kirándulások utalványához.

 

A  túra, a jegy vagy a csomag megváltásához be kell nyújtania az eredeti, hiteles ZadarKirandulas.hu utalványt a megfelelő szolgáltatónak. Foglalását nem lehet becsülni vagy beváltani érvényes ZadarKirandulas.hu  utalvány bemutatása nélkül.

 

Biztonsági okokból a ZadarKirandulas.hu  utalványának beváltásakor érvényes Fotó-azonosítót kell bemutatnia és alá kell írnia a ZadarKirandulas.hu -utalványt. Ez azonosítási célokat szolgál, és segít nekünk a csalás megelőzésében.

 

Egyes esetekben a ZadarKirandulas.hu azt is megköveteli, hogy a visszaváltáskor bemutatják a túra vagy a jegy megvásárlásához használt hitelkártyát vagy bankkártyát. Ez általában csak a vonzásra és a show-jegyekre vonatkozik. Ez segít megelőzni a hitelkártya-visszaéléseket. A pénztárnál értesítést kap arról, hogy meg kell mutatnia a foglaláshoz használt hitel- vagy bankkártyát.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a ZadarKirandulas.hu  utalványa (i) elkobozható - és azonnal visszatérítés nélkül visszavonható -, ha aláírása és / vagy neve nem egyezik a hitel- vagy bankkártyán, vagy az ajándékutalványon feltüntetettekkel.

Fizetések és törlések

 

Amikor a weboldalon keresztül foglal egy Termékre vonatkozó foglalást, a ZadarKirandulas.hu összegyűjti a fizetési információkat és feldolgozza a kifizetést az alábbiakban, a „Fizetés feldolgozása” szakaszban leírtak szerint. A ZadarKirandulas.hu  a következő hitelkártyákat fogadja el: Mastercard, Visa, American Express, Discover. A hitel- vagy betéti kártyás fizetések feldolgozásáért a szolgáltatási díj felszámítása (2%). A foglaláshoz teljes vagy letéti hitelkártyával vagy bankkártyával történő fizetés szükséges. A fizetés ZadarDayTrips néven szerepel a hitel- vagy bankkártya-kimutatásban.

 

A túra vagy a szolgáltatás megkezdésekor, illetve a csomagok, szállás, étkezés vagy egyéb igénybe vett szolgáltatások vonatkozásában nem jár visszatérítés.

 

A foglalás lemondásakor e-mailben vagy telefonon értesítést kapunk a visszatérítés teljes összegéről, amelyet esetleg kap.

 

A beszállítókra vonatkozó általános lemondási politika:

 

    100% -os visszatérítés a lemondások esetén, amelyeket legalább 24 órával a tapasztalat kezdőnapja előtt végeznek.

    A tapasztalat kezdő napjától számított 24 órán belül történt törlések esetén nem kerül visszatérítésre.

 

Az ügylet értékét adók, vámok, külföldi tranzakciók, valuták átváltásának vagy egyéb díjaknak vethetik alá. Bankja, hitelkártyáját vagy betéti kártyáját gyártó társasága konvertálhatja a befizetést a helyi pénznembe és a díjakba, különbségeket eredményezve a ZadarDayTrips.com webhelyen feltüntetett összeg és a bankszámlájára, illetve a hitel- vagy betéti kártya-kimutatásban felszámított végső összeg között. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot bankjával vagy kártyatársaságával, ha bármilyen kérdése van az alkalmazandó átváltással vagy díjakkal kapcsolatban.

Adatvédelmi irányelvek és közzétételek

 

A ZadarKirandulas.hu úgy véli, hogy megvédi a magánéletét. Kattintson és olvassa el a jelenlegi adatvédelmi irányelveinket  , amely a weboldal használatát is szabályozza, hogy megértse gyakorlatainkat.

 

Bizonyos körülmények között harmadik felek számára nyilvánosságra hozhatjuk az ön adatait, ha saját belátásunk szerint a nyilvánosságra hozatal szükséges (a) a ZadarKirandulas.hu rendszerek, eszközök, alkalmazottak, tagok és ügyfelek védelmére; b) üzleti és rendszereink integritásának és működésének biztosítása; vagy c) törvényes és végrehajtható kormányzati kérelmek, idézetek vagy bírósági végzések teljesítése. Dönthetünk úgy, hogy kizárólag saját belátása szerint eleget teszünk ilyen kéréseknek vagy megrendeléseknek. A ZadarKirandulas.hu az információk nyilvánosságra hozatalára jogosult, ideértve, de nem korlátozva a felhasználói profilra vonatkozó információkat (azaz név, e-mail cím stb.), Az IP-cím- és forgalmi információkat, a felhasználási előzményeket és a közzétett tartalmat, és a Zadar Dayben ellentmondó feltételekkel szemben élvez elsőbbséget. Utazások Adatvédelmi irányelvek .

Tiltott tevékenységek

 

A weboldal tartalma és információ (ideértve, de nem korlátozva ezekre, üzeneteket, adatokat, információkat, szöveget, zenét, hangot, fényképeket, grafikákat, videókat, térképeket, ikonokat, szoftvereket, kódot vagy egyéb anyagokat), valamint az infrastruktúrát amelyet ilyen tartalom és információ szolgáltatására használnak, számunkra védett. Ön vállalja, hogy nem módosít, másol, terjeszt, továbbít, jelenít meg, hajt végre, sokszorosít, közzétesz, licenc, származékos munkákat hoz létre, nem továbbít, illetve nem ad el, illetve nem ad el újra eladási információkat, tartalmakat, szoftvereket, termékeket vagy szolgáltatásokat, amelyek szerzett vagy ezen a webhelyen keresztül. A ZadarDayTrips.com tartalom bármilyen más felhasználásához a ZadarKirandulas.hu előzetes írásbeli engedélye szükséges.

 

Ezenkívül beleegyezik abba, hogy nem fog segíteni és nem fog segíteni másoknak:

 

(i) használja ezt a weboldalt vagy annak tartalmát bármilyen kereskedelmi vagy jogellenes célra;

(ii) hozzáférés, figyelemmel kísérés vagy másolás a weboldal bármely tartalmára vagy információjára bármilyen robot segítségével; pók, kaparó vagy más automatizált eszköz, vagy bármilyen kézi eljárás a weboldal vagy a weboldal bármely tartalmának bármilyen célú elérésére, lekaparására, indexelésére, letöltésére vagy más módon történő felhasználására kifejezett írásbeli engedélyünk nélkül;

(iii) megsérti a webhely bármely robotkizárási fejlécében szereplő korlátozásokat, vagy megkerüli vagy megkerüli a weboldalhoz való hozzáférés megakadályozására vagy korlátozására alkalmazott egyéb intézkedéseket;

(iv) tegyen meg minden olyan intézkedést, amely mérlegelésünk szerint indokolatlanul vagy aránytalanul nagy terhet ró az infrastruktúrára, vagy túlzott forgalmi igényt vet fel a Weboldalra;

(v) a weboldal bármely részéhez mély linkek bármilyen célra, kifejezett írásbeli engedélyünk nélkül;

(vi) „keret”, „tükör” vagy a weboldal bármely részét előzetes írásbeli engedélyünk nélkül bármilyen más weboldalba beépíthetjük;

(vii) megkísérel megváltoztatni, lefordítani, adaptálni, szerkeszteni, dekompilálni, szétszerelni vagy visszafejteni bármilyen szoftver programot, amelyet a ZadarKirandulas.hu a Weboldalhoz kapcsolódóan használ;

(viii) nem használja a Weboldalt egy másik személy zaklatásának fenyegetésére, megtévesztésére, megtévesztésére, felbujtására, zaklatására vagy támogatására, vagy más módon zavarja a Weboldal másik felhasználójának használatát;

(ix) a Weboldal használatával spam, láncolat, verseny, levélszemét, piramis séma, felmérés vagy más tömeges üzenetküldés beküldésére vagy továbbítására, akár kereskedelmi jellegű, akár nem;

(x) a Weboldalt olyan módon használja, amely összeférhetetlenséget okozhat, például áttekintést készíthet más vállalkozókkal vagy áttekintéseket írhat vagy kérhet;

(xi) használja a weboldalt a védett osztályok felkelésének vagy megkülönböztetésének előmozdítására; használja a Weboldalot bármilyen harmadik fél joga megsértésére, ideértve a bizalom, a szerzői jog, a védjegy, a szabadalom, az üzleti titok, az erkölcsi jog, a magánélethez való jog, a nyilvánosságra hozatali jog, vagy bármely más szellemi tulajdon vagy tulajdonjog megsértését;

(xii) használja a Weboldalt pornográf vagy valamilyen illegális tartalom benyújtására vagy továbbítására, és használja a webhelyet arra, hogy kiskorúaktól személyes információkat kérjen, vagy hogy kiskorúaknak kárt tegyen vagy károsítson;

(xiii) megkísérel hackelés, jelszó-bányászat vagy bármilyen más módszerrel jogosulatlan hozzáférést szerezni a weboldalhoz, felhasználói fiókokhoz, számítógépes rendszerekhez vagy a weboldalhoz kapcsolódó hálózatokhoz; használja a weboldalt bármilyen számítógépes vírus, férgek, hibák, trójai lovak vagy más pusztító természetű elemek (együttesen „vírusok”) továbbítására;

(xiv) bármilyen eszközt, szoftvert vagy rutinot használjon, amely zavarja a Weboldal megfelelő működését, vagy más módon próbálja megzavarni a Weboldal megfelelő működését;

(xv) használja a weboldalt bármilyen számítógépes hálózat biztonságának, feltörési jelszavak vagy biztonsági titkosítási kódok megsértésére;

(xvi) megzavarhatja vagy megzavarja a weboldal biztonságát, vagy egyéb módon kárt okozhat a webhelynek; vagy

(xvii) eltávolítja, megkerüli, letiltja, megrongálja vagy más módon befolyásolja a Weboldal biztonsági funkcióit, olyan funkciókat, amelyek megakadályozzák vagy korlátozzák a Weboldal tartalmának használatát vagy másolását, vagy olyan elemeket, amelyek a weboldal használatának korlátozásait érvényesítik.

Felhasználói fiókok

 

Hozzon létre egy fiókot és adjon információt magáról a weboldal egyes funkcióinak használatához. A felelős a fiókod jelszavainak és a bejelentkezési hitelesítő adatok bizalmas kezelésének. Ön a felelős minden olyan tevékenységért, amely a fiókjához kapcsolódik. Ön vállalja, hogy haladéktalanul értesíti nekünk a fiókja jogosulatlan felhasználásáról.

 

Fiókja kizárólag személyes, nem kereskedelmi használatra szolgál. Lehet, hogy másokkal megszemélyesít (pl. Elfogadhatja a hírességek személyazonosságát), nem saját fiókot hozhat létre más fiókokkal, nem a saját e-mail címet adhat meg, vagy több fiókot hozhat létre.

 

Fenntartjuk a jogot, hogy bármilyen okból vagy ok nélkül bármikor bezárják számláját.

 

Megállapíthatjuk vagy felfüggeszthetjük az Ön számláját vagy a Weboldal teljes vagy részleges használatának képességét, saját belátása szerint, bármilyen ok nélkül vagy bármilyen okból, értesítés vagy bármiféle felelősség nélkül. Például felmondhatjuk vagy felfüggeszthetjük fiókját vagy a webhely használatának lehetőségét, ha a webhelyet visszaélésszerűen használja. Az ilyen megszüntetés vagy felfüggesztés megakadályozhatja, hogy hozzáférjen fiókjához, a webhelyhez, az Ön tartalmához, a webhely tartalmához vagy bármilyen más kapcsolódó információhoz.

 

A fiókját bármikor felmondhatja fiókjának bezárásával és a weboldal bármely részének használatának megszüntetésével. Ha bezárja fiókját, akkor folytathatjuk a korábban közzétett Tartalom megjelenítését, és nincs kötelezettségünk a tartalom bármelyikének eltávolítására.

Tartalom

 

Ön és Weboldalunk más felhasználói hozzájárulhatnak a Weboldalhoz számos különféle módon, például e-mailek küldésével, áttekintések írásával, hozzászólások készítésével, fényképek vagy videók feltöltésével és feladásával, megjegyzések vagy javaslatok megfogalmazásával, ötletek benyújtásával, nyilvános profilok kitöltésével, értékelésével a többi felhasználó hozzájárulása és más hasonló hozzájárulások vagy beadványok benyújtása a weboldalra vagy a ZadarKirandulas.hu -re (együttesen: „Tartalom”). Az Ön Tartalmát számos különféle módon felhasználhatjuk, ideértve többek között a weboldalon való megjelenítését, újraformázását, más nyelvekre történő fordítását, az áttekinthetőség és a nyelvtan szerkesztését, a hirdetésekbe és más művekbe történő beépítését, származék létrehozását. működik tőle, elősegíti, terjeszti, és lehetővé teszi mások számára, hogy ugyanezt tegyék meg saját webhelyeikkel, mobil tulajdonságaikkal,

 

Ennek megfelelően, kérjük, vegye figyelembe, hogy a Tartalom elküldésével világszerte nem kizárólagos, jogdíjmentes, teljes összegben fizetett, örökké tartó, átruházható, visszavonhatatlan és teljes mértékben továbbadható jogokat ad a következőkre: terjesztheti, közzéteheti, származékos műveket hozhat létre, és ilyen tartalmakat nyilvánosan megjeleníthet és megjeleníthet és teljesíthet az egész világon, bármilyen, már ismert vagy később kidolgozott médiumban, bármilyen célra; és (b) használja a nevet, amelyet az ilyen Tartalommal kapcsolatban küld be. Tudomásul veszi, hogy a ZadarKirandulas.hu dönthet úgy, hogy véleményét vagy véleményét saját belátása szerint adja meg.

Módosítások és módosítások

 

A foglalás módosítására és módosítására irányuló összes kérelmet a ZadarKirandulas.hu ügyfélszolgálatához kell irányítani ( kattintson ide, ha egy meglévő foglaláshoz módosítási kérelmet kíván benyújtani ), aki feldolgozza a kérelmet. A foglalás visszavonásával kapcsolatos további információkért lásd az alábbi „Fizetés és törlések” részt.